2016

14. kesä, 2016

Paluumatka oli 3600 km + Finnlines 1500 km. Oli mukava rentoutua Finnlady-laivalla. Huugo lepäili autokannella. Minun ei tarvinnut katsella navigaattoria, koska tällä jaksolla laivan kapteenilla oli vastuu. Maihinnousu oli 27.5.2016 Helsingin Vuosaareen. Suomi-kesä 2016 sisöltää mm. Porissa sukulaisvierailuja, Kuopio tanssii ja soi -festarit, juhannusmatka Mänttä-Vilppulaan, Venäjälle Hymer Club Finlandin mukana (10 päivää) Laatokkaa kiertämään sekä Porsche-tapahtumia ym..

25. touko, 2016

Mitä kaikkea eurooppalainen onkaan keksinyt nauttiakseen matkustamisesta ja leiriytymisestä kätevästi kumipyörillä moottorivetoisesti. Telttaa ja vaunua on vedetty perässä 1950 alkaen, kunnes ilmestyi matkailuautojen (asuntoautojen) eli camberien tarjontaa, teollisesti valmistettuna. Tätä kehitystä näyttää loistavasti Erwin Hymer Museum. Suosittelen käyntiä, myös museon ravintola tarjoaa maistuvaa. Huom. ei tarvitse olla Hymeristi, sillä museo on alan historiaa valaiseva eikä merkkimarkkinointia. Tosi hauska oli nähdä, miten joskus matkustettiin Trabantilla retkivarustein tai pikkufiiu ja vaunu -yhdistelmällä. On ilo liikkua!

14. touko, 2016

Mojacariin jälkeen oli Moncota-kylän camping Los Naranjos. Ajoa oli 330 km ja seuraavana päivänä 480 km, ja saavuin Sitgesiin, joka sijaitsee 50 km Barchelonasta etelään. Olen kuin turisti ja viivyn täällä neljä päivää nauttien mm. rantaelämää (FKK-rannalla) ja meressä uintia. Täällä katson Formula Unon Espanjan GP:n Huugon teeveestä. Kimi voittoon!

11. touko, 2016

Fuengirolasta lähtö aamulla 9.5. Seuraavat pysähdyspaikat: Mojacar Camping El Quinto sekä 10.5. ajo ohi Valencian Moncota-kylään. Yöpymispaikkana Los Naranjos.

4. touko, 2016

Tuliaisjuomia ostettu. Paikallisliikenteen kapasitetti on 22 pulloa. Tästä tavara lastataan Huugon luukun taakse.