Matkailuautoilu

29. kesä, 2019

Juhannus kului perinteisesti Taidesilmän kuvataideretkellä. Kohteet olivat: Purnu (Orivesi), Mäntän kuvataideviikot (Pekilo ja Taavetinsaari), Serlachius museot Gösta ja Göstan paviljonki (Mänttä).

Leiri oli Camping Villpulankoskella kesäravintola IsaBellan vieressä. Sauna, uinti, grillaus ja kokemusten vaihtoa, keskustelua, rentoa oloa.

14. kesä, 2019

Toukokuussa Hymer Club Finland ry juhli 30-vuotista toimintaansa. Lue siitä kirjoittamani artikkeli www.hymerclub.fi Hymeristit treffeillä -kohdasta.

Viikko kesäkuuta vietin Joensuun Tilan Sibby-campingilla Söderkullassa. Seuraava matkakohde on Kuopio Tanssii ja Soi -festivaali - perinteisesti.

Sitten alkaakin jo juhannusviikko.

Kuva Arno Wächter

7. touko, 2019

Huugo-aktiviteettejä talvi-kevät ihan nolla. H2 on ollut tallissa. Kausi alkaa Kuopiossa Hymer Club Finlandin 30 v -juhlalla 24.5. Osallistuminen Kuopion Dancefestivaliin on 14.6. alkaen.

Kuvan tapahtumaan osallistuin bussimatkalla Fuengirola - Jerez/Cadiz.

12. tammi, 2019

Messuja on niin Turku kuin Helsinki. Tammpereell ei nysse. Jos olisi mahdollisuus messuilla, priorisoisin tutustumiseni:

1.) Uuden Mercedes Sprinterin etuvetoalustalle rakennetut tuotteet kuten Hymer-BMC I ja T. Olen ymmärtänyt että muilla merkeillä ei ole alustana vielä ko. Sprinter 2019.

2.) Bravia Mobil Swan 699 on sellainen joka kiinnostaisi. Se on takaveto-Sprinterin peltikuoreen toteutettu 7-metrinen.

3.) Etutelttamahdollisuuksia katselisin.

4.) Vakuutuksiin liittyvää myös kyselisin.

5.) Haluaisin tavata tuttuja. - -

Edellä mainitsin Bravia Swan 699:n, mutta onpa vaikea löytää netistä lisätietoa. "Bravian myynti Suomessa" -googlehaku antaa erään jälleenmyyjän sivut, jotka sekavuudessaan ovat mennyttä digiaikaan. Sieltä on Bravia-logosta linkki valmistajan tuotesivuille, joissa on kauniita maisemakuvia mutta tuoteinformaatio on minimissä, ei edes pohjapiirrosta.

Strada-tuotteet voisivat olla mielenkiintoisia, mutta ne eivät vielä ole rantautuneet Suomeen.

Toivotan kaikille hyviä messuaikoja ja tulevaa kevättä!
Jmk

13. joulu, 2018

Vihdoin jotain päivitystä blogiin. Kuten olet lukenut, H2 huilaa Suomessa lämpimässä tallissa (siten nelivedosta ei niin hyötyä nyt ole ollut). Kilometrejä ei ole tullut enää syyskuun jälkeen. Vuoden 2018 saldo oli 22 000 km.

Yksi uusi asia on ilmestynyt viikkorytmiini. Olen Aurinkorannikon suurimman Suomi-yhdistyksen SUOMELAn hallituksessa ja Suomelan Sanomien päätoimittaja.

Lehdessämme on harvoin karavaanariasiaa, mutta joulukuun/2018 lehden sivulla 4 on artikkeli "Suomela goes camping". Kyseinen camping on monille karavaanareille tuttu A7-tien varrella lähellä Sohail-linnaa Camping Fuengirola.
Lue tästä lisää:
http://www.suomela.info/wp-content/uploads/2018/11/Sanomat_joulu2018.pdf

Toivotan blogin seuraajille mukavaa joulunaikaa ja hyvää kohta alkavaa vuotta 2019 turvallisin kilometrein.

Voidaan hyvin, jm.