Matkailuautoilu

7. touko, 2019

Huugo-aktiviteettejä talvi-kevät ihan nolla. H2 on ollut tallissa. Kausi alkaa Kuopiossa Hymer Club Finlandin 30 v -juhlalla 24.5. Osallistuminen Kuopion Dancefestivaliin on 14.6. alkaen.

Kuvan tapahtumaan osallistuin bussimatkalla Fuengirola - Jerez/Cadiz.

12. tammi, 2019

Messuja on niin Turku kuin Helsinki. Tammpereell ei nysse. Jos olisi mahdollisuus messuilla, priorisoisin tutustumiseni:

1.) Uuden Mercedes Sprinterin etuvetoalustalle rakennetut tuotteet kuten Hymer-BMC I ja T. Olen ymmärtänyt että muilla merkeillä ei ole alustana vielä ko. Sprinter 2019.

2.) Bravia Mobil Swan 699 on sellainen joka kiinnostaisi. Se on takaveto-Sprinterin peltikuoreen toteutettu 7-metrinen.

3.) Etutelttamahdollisuuksia katselisin.

4.) Vakuutuksiin liittyvää myös kyselisin.

5.) Haluaisin tavata tuttuja. - -

Edellä mainitsin Bravia Swan 699:n, mutta onpa vaikea löytää netistä lisätietoa. "Bravian myynti Suomessa" -googlehaku antaa erään jälleenmyyjän sivut, jotka sekavuudessaan ovat mennyttä digiaikaan. Sieltä on Bravia-logosta linkki valmistajan tuotesivuille, joissa on kauniita maisemakuvia mutta tuoteinformaatio on minimissä, ei edes pohjapiirrosta.

Strada-tuotteet voisivat olla mielenkiintoisia, mutta ne eivät vielä ole rantautuneet Suomeen.

Toivotan kaikille hyviä messuaikoja ja tulevaa kevättä!
Jmk

13. joulu, 2018

Vihdoin jotain päivitystä blogiin. Kuten olet lukenut, H2 huilaa Suomessa lämpimässä tallissa (siten nelivedosta ei niin hyötyä nyt ole ollut). Kilometrejä ei ole tullut enää syyskuun jälkeen. Vuoden 2018 saldo oli 22 000 km.

Yksi uusi asia on ilmestynyt viikkorytmiini. Olen Aurinkorannikon suurimman Suomi-yhdistyksen SUOMELAn hallituksessa ja Suomelan Sanomien päätoimittaja.

Lehdessämme on harvoin karavaanariasiaa, mutta joulukuun/2018 lehden sivulla 4 on artikkeli "Suomela goes camping". Kyseinen camping on monille karavaanareille tuttu A7-tien varrella lähellä Sohail-linnaa Camping Fuengirola.
Lue tästä lisää:
http://www.suomela.info/wp-content/uploads/2018/11/Sanomat_joulu2018.pdf

Toivotan blogin seuraajille mukavaa joulunaikaa ja hyvää kohta alkavaa vuotta 2019 turvallisin kilometrein.

Voidaan hyvin, jm.

4. loka, 2018

Pieniin päin. H2 jäi lämpimään talvitalliin ehkä ansaitusti lepoon. Ensimmäiset 10 kk ajettiin 20 000 km. Yöpymisiä eli asumista oli 60 vrk. Kaikki hyvin.

Tuossa on kuva LEEVIstä, joka tuuraa nyt H2:ta osallistuen maakuntaretkiin Espanjan Andaluciassa. Mutkia on vuoristoteillä. Leevi ajaa mutkat suoriksi ja kiihtyy ylämäessäkin (turbo).

Näppärästi ja muutakin kehuen. LEEVIstä lisää myöhemmin. Nimitys perustuu Daimler-Benz Mercedes brändiin: F1 LEWIS Hamilton!

Ja eikun F1 Japanissa Mersut voittoon, vaikka KIMI on paras!
Jm

22. syys, 2018

Mitä nyt? Kesä oli upea, suomalaisia hellivä, turisteja palkitseva, mutta miten se niin nopeasti meni?

Nyt on jo syksy ja myös se on ainutlaatuisen lämmin ja kuiva. Syyskuun viimeiselle taittuvalla viikolla lämpöä on jopa +18 astetta.

TALVI. Se tulee. H2 meni tänään lämpimään talvitalliin.

Kauden saldo (lokakuu 2017 - syyskuu 2018) on 26 000 km. Yöpymisiä H2:ssa on ollut 70.

Mutta nyyh, nyyh, talliin H2 nyt jää.

H2 matkailee seuraavan kerran vasta 2019 toukokuussa.

Siitä seuraa myös ongelma, mitä raportoin näillä sivuilla, koska Huugon suhteen on talvilepo, ja minä itse asun Espanjassa kivitalossa Benalmadenassa.

Terveisin, jm